USLOVI PLAĆANJA

USLOVI PLAĆANJA

AVene d.o.o. nudi sledeće načine plaćanja:

  1. Plaćanje gotovinom
  2. Plaćanje platnim karticama (Master, Maestro, Visa, Visa Electron Dina card)
  3. Plaćanje pouzećem
  4. Transferom na bankovni račun preduzeća

Plaćanje gotovinom ili platnim karticama je moguće u salonu našeg preduzeća na adresi Maksima Gorkog 64, 11000 Beograd ukoliko želite lično da preuzmete robu.

Plaćanje pouzećem vrši se na ruke dostavljača kurirske službe pri isporuci poručene robe. U slučaju da želite da roba bude isporučena na Vašu adresu, bitno je da primalac pošiljke kod sebe ima sredstva za plaćanje u dovoljnoj količini da može platiti otkupninu za isporučeni paket. Cena koja se plaća pri isporuci ista je onoj koja je istaknuta u korpi pri zaključivanju porudžbine.

Plaćanje bankovnim transferom na račun preduzeća se vrši po izdatoj ponudi/profakturi. Prema ponudi koju ćemo Vam poslati možete izvršiti transfer novca na naš račun putem elektronskog bankarstva ili na šalteru banke/pošte radi plaćanja poručene robe. Po prijemu novca na račun kontaktiraćemo Vas kako bi dogovorili način i rokove preuzimanja robe. Roba može biti otpremljena na željenu adresu, ili je možete preuzeti u salonu preduzeća AVene d.o.o. na adresi Maksima Gorkog 64, 11118 Beograd.

Sve cene u Internet prodavnici su izražene u dinarima (RSD) i uključuju porez na dodatnu vrednost (PDV, 20%). Važeće cene su one koje su istaknute u trenutku kreiranja porudžbine, i zapisane su u njoj.

Iako činimo značajne napore da osiguramo tačnost podataka o cenama i dostupnosti artikala na sajtu internet prodavnice, postoji mogućnost da su prisutne pojedine grešeke. U tom slučaju, ili u slučaju da dođe do promene cene ili dostupnosti u trenutku pravljenja porudžbine, možete nas kontaktirati da modifikujemo ili otkažemo porudžbinu.

Rokovi isporuke objavljeni su za određene proizvode preuzeti su iz logističkih podataka i informacija o izdavanju robe iz naših skladišta. Važeći rokovi isporuke su oni koji su definisani prilikom potvrđivanja porudžbine.

AVene tim