DOSTAVA

DOSTAVA

Isporuka i preuzimanje:

Ponuđač robe obavezuje se da će robu isporučiti u dogovorenim rokovima. Ugovorni partner za isporuku robe našeg preduzeća je Royal Express d.o.o. i CityExpress d.o.o., ali zadržavamo pravo da promenimo način isporuke robe ukoliko će to pomoći  da isporuka bude efikasnija. Sve pošiljke su osigurane tokom transporta.
U preduzeću AVene d.o.o. želimo da obezbedimo brzu i pouzdanu uslugu, predlažemo da prilikom preuzimanja robe izvršite pregled sadržaja isporučenog paketa, kako bi se eventualni problemi brzo i lako rešili.

Pregled proizvoda:

– Kada vam dostavljač isporuči paket, otvorite ga i pregledajte u njegovom prisustvu.
– Prvo pregledajte da li postoje spoljašnja oštećenja na ambalaži i na njih upozorite dostavljača.
– Ako smatrate da je sadržaj paketa oštećen ili slomljen, u prisustvu dostavljača, pažljivo otvorite pakovanje i proverite sadržaj paketa zajedno.
– Oštećen paket ne morete da primite i možete ga lako zameniti. Popunite REKLAMACIONI ZAPISNIK , kako bi mogli dogovoriti isporuku novog uređaja ili povraćaj novca.
U slučaju da preuzmete pošiljku i naknadno otkrijete da je proizvod oštećen, potebno je započeti reklamacioni postupak kod dostavljača (CityExpress ili Royal Express) koji će reklamacioni zapisnik onda proslediti do nas.

Troškovi isporuke:

Troškovi dostave može saznati u sekciji KORPA, i dobiti jedinstvenu cenu za isporuku proizvoda na celoj teritoriji Srbije.
Ukoliko ste u trenutku pravljenja porudžbine odabrali gotovinsko plaćanje pouzećem prilikom dostave, cena će biti ona koja je istaknuta u KORPI.

Vreme i brzina isporuke:

Koliko brzo će poručena roba stići do Vas zavisi od niza faktora. Ako ste poručili robu koja je na lageru do 12h, roba će biti predata za isporuku istog dana. Ukoliko ste poručili robu koju nemamo na lageru, Vaša pošiljka će biti isporučena za dostavu onog dana kada dobijemo nove zalihe. Naši komercijalisti obavestiće Vas telefonom ili e-mailom o stanju zaliha i očekivnom danu i vremenu isporuke. Dostavljač će preuzet paket isporučiti narednog radnog dana nakon otpreme na adresu koju ste naveli prilikom sastavljanja porudžbine. Ukoliko ste izabrali opciju plaćanje pouzećem, molimo Vas, da budete sigurni da primalac u trenutku isporuke kod sebe ima dovoljnu količinu novca da plati otkupninu paketa dostavljaču. Vreme isporuke u toku dana zavisi od rasporeda vožnje i plana dostavljača u vrmenu od 8.00 do 16.00h. Ukoliko se u trenutku dolaska dostavljača ne nalazite na adresi za isporuku, on će još jednom pokušati da izvrši isporuku pre vraćanja paketa na našu adresu. vitelja.

Lično preuzimanje u sedištu preduzeća (Maksima Gorkog 64, 11118 Beograd):

Kada sačinite porudžbinu u kojoj ste odabrali opciju preuzimanja u sedištu preduzeća, mi ćemo pripremiti robu za preuzimanje u dogovorenom roku. Radno vreme preduzeća je 8.00-16.00h od ponedeljka do petka, a subotom po dogovru u periodu od 10.00-14.00h. Kada je roba spremna za preuzimanje obavestičemo Vas putem e-maila ili telefonskim pozivom.

U želji da obezbedimo brzu i pouzdanu uslugu, u preduzeću AVene d.o.o. Vam preporučujemo da obavite pregled proizvoda prilikom preuzimanja, kako bi se eventualni problemi brzo i lako rešili.

Pregled proizvoda:

– Kada preuzimate uređaj, uverite se da ste dobili proizvod koji ste poručili.
– Ako slika na ambalaži ili šifra proizvoda ne odgovara onome koji ste poručili, molimo Vas da ne raspakujete uređaj i da nas kontaktirate na prodaja@avene.rs ili 069/465-3333 kako bi ustanovili tačnost porudžbine i otpremnice.
– Ako ste sigurni da ste primili ispravan uređaj, pažljivo otvorite i sačuvajte ambalažu dok se ne uverite da ćete zadržati proizvod.
– Neki proizvodi su upakovani na takav način, da se pri raspakivanju mora uništiti ambalaža. Kod takvih proizvoda značajno je uveriti se pre raspakivanja da li je stigao tačan proizvod i da li zadovoljava Vaše potebe i svrhu korišćenja.

AVene tim